RING OSS - 042-311 28 56

Fönsterbyte Skåne

RING OSS - 042-311 28 56

Fönsterbyte i Skåne

Vi utför fönsterbyte i Skåne till rätt pris med högsta kvalitet på alla fönster. Alla fönsterbyten utförs självklart av montörer med specialkompetens inom fönsterbyte i Skåne. När vi utför fönsterbyte i Skåne leder det dessutom till en lägre uppvärmningskostnad, förbättrad inomhusmiljö och ett ökat värde på era fastigheteter och bostäder.

Kontakta oss vid intresse av fönsterbyte i Skåne så hjälper vi dig att hitta helhetslösningen för just ditt hem. 

5 fönster av högsta kvalitet

Behöver du utföra fönsterbyte i Skåne? Vi har fönster för alla ändamål! Samtliga av våra fönster har dessutom ett lågt U-värde. Ett U-värde är ett mått på fönstrets förmåga att isolera värmen. Ju lägre U-värde ett fönster har, desto mindre energi försvinner ut genom fönstret. Ett lågt U-värde är med andra ord lika med ett bra fönster. Nedan följer 5 av våra fönster vilka samtliga har låga U-värden. 

1. Aluminiumfönster 

Ett snyggt, stilrent och underhållsfritt 3-glasfönster med lång hållbarhet och ett lågt U-värde. Ett fönster som även är utrustat med integrerat väderskydd av aluminium, vilket gör det till ett perfekt alternativ till bostäder och fastigheter. 

Ni kan välja mellan fasta fönster eller tre olika öppningsalternativ: sidohängd, vrid eller vertikala fönster. 

2. Träfönster 

Ett 3-glasfönster med genomtänkta detaljer för att skapa det perfekta fönstret som passar alla hem. Den här nya generationens träfönster sätter en ny standard när det gäller den höga prestandan och designen.

Våra kunder kan välja mellan fasta fönster eller tre olika öppningsalternativ: sidohängd, överhängda, vrid eller verikala fönster. 

3. Fönster i allmogestil 

Ett utvecklat och designat fönster särskilt för dig som vill ha fönster med klassisk, allmogeprofilerad karm och båge utan att för den skull gå miste om alla fördelar som nytillverkade, moderna fönster har. 

Ett 3-glasfönster som går att få med kittad spröjs i ytterbågen och haspar i gammaldags stil. Detta fönster är ett perfekt val för dig som rustar äldre hus eller vill ge ett nytt hus en äldre stil.

4. Inåtgående fönster 

Ett fönster som är anpassat för både bostäder och fastigheter. Detta fönster är utrustat med aluminium för att minimera behovet av att underhålla fönstret. Detta alternativ är främst framplockat för bostäder eller fastigheter med våningsplan.

Ni kan öppna fönstret inåt vilket innebär att man kan göra rent fönstret från både insidan och utsidan efter tycke och smak. Ni kan välja mellan fasta, sidohängda och underkantshängda fönster.

5. Takfönster 

Fönstret som ger ökad trivsel i bostäder och fastigheter. En fönsterlösning som släpper in mer dagsljus och friskluft. En modell som är utrustad med tripleprotect 3-glas som ger extra bra värmeisolering och minimerar risken för att smältvatten ska rinna in. 

Ni har två modeller att välja mellan: påhängt eller topphängt fönster.

Kontakta oss vid behov av fönsterbyte i Skåne.